Δήλωση Συμμετοχής

Ευχαριστούμε που επιλέξατε την αθλητική συνάντηση κολύμβησης - ποδηλασίας - τρεξίματος του δήμου Βάρης - Βούλας -Βουλιαγμένης. Για να εγγραφείτε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής

Επιλογή απόστασης
Επιλογή αγωνίσματος
Όνομα
Επώνυμο
Όνομα Πατρος
Φύλο
Ημερομηνία Γέννησης
Τηλέφωνο
Διεύθυνση
Χώρα
Email
Επίβεβαίωση Email
Χορηγός / Σύλλογος
Τηλέφωνο ανάγκης
Μέγεθος T-shirt

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Δηλώνω υπεύθυνα ότι συμμετέχω στην εκδήλωση με προσωπική μου ευθύνη και γνωρίζω ότι η συμμετοχή μου δημιουργεί κινδύνους για τη σωματική μου ακεραιότητα από ασθένεια ή τραυματισμό έως και θάνατο. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία άλλη υποχρέωση πέρα από ό,τι προβλέπεται στους κανονισμούς.

Ακόμη, δηλώνω ότι διάβασα προσεκτικά τους κανονισμούς του αγώνα και δεν πρόκειται να διεκδικήσω οποιαδήποτε αποζημίωση από πιθανές βλάβες που ενδεχομένως υποστώ από ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα ή από οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκληθεί πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το τέλος του International Triathlon of Vouliagmeni.

Απαλλάσσω τους διοργανωτές από οποιαδήποτε ευθύνη κι από οποιεσδήποτε διεκδικήσεις μου που ενδεχόμενα θα προκύψουν στη διάρκεια του International Triathlon of Vouliagmeni.

Το φωτογραφικό υλικό του αγώνα ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για προωθητικούς λόγους.
Η δήλωση συμμετοχής σημαίνει αυτόματη αποδοχή των κανονισμών και συναίνεση στην παραπάνω υπεύθυνη δήλωση.

Λίγα λόγια...

Η Αθλητική Εκδήλωση κολύμβησης – ποδηλασίας – τρεξίματος έχει ως στόχο να αναβιώσει την διαδρομή που ακολούθησαν οι τριαθλητές κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες 2004, δέκα χρόνια μετά από αυτούς. Είναι μια διοργάνωση που δεν συμμετέχει στο εθνικό πρωτάθλημα, έχει ωστόσο αναπτυξιακό, τουριστικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και της Ολλανδικής Πρεσβείας