Νέα

BikeMe.gr: Tο πλέον ενημερωμένο κατάστημα πώλησης ποδηλάτων

Το BikeMe.gr είναι το πλέον ενημερωμένο κατάστημα πώλησης ποδηλάτων, Τριαθλητικού εξοπλισμού και Running.
Αντιπροσωπεύει μερικές από τις πιο γνωστές εταιρίες στον χώρο του ποδηλάτου και του τριάθλου όπως:

1. ISM Saddles

2. XLAB Hydration Components

3. 2XU

4. Vision

5. FSA

Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες ποδηλάτων όπως, Cervelo, Cannondale, Giant, Cube, Eddy Merckx

Στο BikeMe.gr θα βρείτε το μοναδικό για την Ελλάδα bike fitting studio της Retul, το οποίο εμπιστεύονται πολλοί γνωστοί Τριαθλητές όπως ο Craig Alexander αλλά και πολλές επαγγελματικές  ομάδες ποδηλασίας, όπως η Garmin -Sharp και η SPTableware.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους Έλληνες ποδηλάτες, τριαθλητές και δρομείς ό,τι καλύτερο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά και πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
 

Λίγα λόγια...

Η Αθλητική Εκδήλωση κολύμβησης – ποδηλασίας – τρεξίματος έχει ως στόχο να αναβιώσει την διαδρομή που ακολούθησαν οι τριαθλητές κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες 2004, δέκα χρόνια μετά από αυτούς. Είναι μια διοργάνωση που δεν συμμετέχει στο εθνικό πρωτάθλημα, έχει ωστόσο αναπτυξιακό, τουριστικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και της Ολλανδικής Πρεσβείας

Επικοινωνία

Η τηλεφωνική υποστήριξη της διοργάνωσης γίνεται από την εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ SUI Hellas, μέσω τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί εργάσιμες μέρες και ώρες 09:00-17:00, στον αριθμό 211 7709011.
Μπορείτε επίσης να στείλετε email στο info@vouliagmenitriathlon.gr.