Νέα

Η Ολλανδική Πρεσβεία στηρίζει την Αθλητική Εκδήλωση Τριάθλου Βουλιαγμένης

Η Ολλανδική Πρεσβεία στην Ελλάδα προάγει την εκπαίδευση και στηρίζει πολιτισμικές δράσεις με μια σειρά απο ενέργειες.
Σημαντική δράση αφορά την ενημέρωση Ελλήνων φοιτητών για σπουδές στην Ολλανδία και Ολλανδών φοιτητών που επισκέπτονται την Πρεσβεία στα πλαίσια ομαδικών εκδρομών που οργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι Ολλανδικών πανεπιστημίων.

Μια πολύ σημαντική δραστηριότητα αφορά το πρότζεκτ Orange Grove που ξεκίνησε από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Το Orange Grove είναι ένας νέος χώρος εργασίας, δικτύωσης και υποστήριξης νέων Ελλήνων και Ολλανδών επιχειρηματιών. Στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου της Ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα (Λεωφόρος Βασιλέως Κωνσταντίνου 5-7), απέναντι από το Καλλιμάρμαρο.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην πρεσβεία αλλά υποστηρίζεται θερμά από ένα ευρύ δίκτυο ελληνικών και ολλανδικών εταιριών, πανεπιστημίων και φορέων.

O στόχος του φιλόδοξου αυτού εγχειρήματος είναι να προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια (επαφές, τεχνογνωσία, γνώση) σε νέους Έλληνες και Ολλανδούς επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επιχείρηση ή να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Ελλάδα.

Προσφέροντας τους παράλληλα έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με γραφεία και δωρεάν ίντερνετ, έχοντας πρόσβαση σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια/μαθήματα, νομικές και λογιστικές υπηρεσίες και δυνατότητα δικτύωσης με το συνολικό δίκτυο του Orange Grove (εταιρίες, πανεπιστήμια, φορείς, άτομα, την ίδια την Ολλανδική πρεσβεία στην Αθήνα).

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρέχεται στους συμμετέχοντες σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ,το Πολυτεχνείο του Ντέλφτ και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Περιλαμβάνει πλήθος σεμιναρίων σε θέματα branding, έρευνας αγοράς, πνευματικών δικαιωμάτων και πολλών ακόμη, ενώ δίνεται βάση στην ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων αλλά και στους τρόπους προσέλκυσης επενδυτικών κεφαλαίων.

Επίσης, το πρόγραμμα mentoring (καθοδήγησης και συμβουλών) που παρέχεται είναι εξατομικευμένο ανάλογα με τις ανάγκες κάθε συμμετέχοντα.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν, ακόμη, τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων δικτύωσης και ειδικών workshops με εκπροσώπους εταιριών ή άλλων φορέων οι οποίοι θα συνδράμουν τους συμμετέχοντες με την εμπειρία και τις συμβουλές τους.

Λίγα λόγια...

Η Αθλητική Εκδήλωση κολύμβησης – ποδηλασίας – τρεξίματος έχει ως στόχο να αναβιώσει την διαδρομή που ακολούθησαν οι τριαθλητές κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες 2004, δέκα χρόνια μετά από αυτούς. Είναι μια διοργάνωση που δεν συμμετέχει στο εθνικό πρωτάθλημα, έχει ωστόσο αναπτυξιακό, τουριστικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και της Ολλανδικής Πρεσβείας

Επικοινωνία

Η τηλεφωνική υποστήριξη της διοργάνωσης γίνεται από την εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ SUI Hellas, μέσω τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί εργάσιμες μέρες και ώρες 09:00-17:00, στον αριθμό 211 7709011.
Μπορείτε επίσης να στείλετε email στο info@vouliagmenitriathlon.gr.