Νέα

ZipVit: Η πρώτη επιλογή ενεργειακών gel των αθλητών αντοχής

Η ZipVit, μία απο τις πλέον δημοφιλείς εταιρείες στο χώρο της αθλητικής διατροφής διεθνώς, θα υποστηρίξει ενεργειακά την Αθλητική Συνάντηση Κολύμβησης-Ποδηλασίας-Τρεξίματος, που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλιαγμένη, στις 4 Μαΐου.

Η πλούσια περιεκτικότητα των ενεργειακών gel σε υδατάνθρακες και οι ξεχωριστές γεύσεις τους, τα κατατάσσουν στις πρώτες επιλογές των αθλητών αντοχής, όπως δρομέων, τριαθλητών, κολυμβητών κ.α.

Εκτός από τα ενεργειακά gel, η ZipVit προσφέρει ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις στους αθλητές, μέσα απο την ποικιλία των προϊόντων όπως ηλεκτρολύτες, ενεργειακές και πρωτεϊνικές μπάρες, πρωτεΐνη και recovery καθώς και με μια μεγάλη σειρά βιταμινοειδών σκευασμάτων.
Όλα τα προϊόντα της ZipVit μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα καταστήματα ποδηλατικού και δρομικού εξοπλισμού.

Λίγα λόγια...

Η Αθλητική Εκδήλωση κολύμβησης – ποδηλασίας – τρεξίματος έχει ως στόχο να αναβιώσει την διαδρομή που ακολούθησαν οι τριαθλητές κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες 2004, δέκα χρόνια μετά από αυτούς. Είναι μια διοργάνωση που δεν συμμετέχει στο εθνικό πρωτάθλημα, έχει ωστόσο αναπτυξιακό, τουριστικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και της Ολλανδικής Πρεσβείας

Επικοινωνία

Η τηλεφωνική υποστήριξη της διοργάνωσης γίνεται από την εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ SUI Hellas, μέσω τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί εργάσιμες μέρες και ώρες 09:00-17:00, στον αριθμό 211 7709011.
Μπορείτε επίσης να στείλετε email στο info@vouliagmenitriathlon.gr.