Νέα

Η Arena στο πλευρό των κορυφαίων κολυμβητων του κόσμου

Για περισσότερα από 40 χρόνια η Arena εφοδιάζει τους κορυφαίους κολυμβητές του κόσμου και τους λάτρεις των υδάτινων σπορ με μαγιό αγώνων, προπόνησης, αναψυχής και αξεσουάρ τα οποία έχουν κατασκευαστεί με βάση εμπεριστατωμένη έρευνα και τεχνογνωσία, καθώς και μια αδιάκοπη αφοσίωση στην ποιότητα.


Έχοντας ιδρυθεί το 1973 από τον εμπνευσμένο λάτρη των αθλημάτων, επιχειρηματία και πρωτοπόρο των αθλητικών χορηγιών Χορστ Ντάσλερ, η Arena ήταν η πρώτη εταιρεία μαγιό που ασχολήθηκε με την έρευνα σε υφάσματα και με τη δυναμική των ρευστών, αναζητώντας την ανάπτυξη των ταχύτερων, ελαφρύτερων, ανθεκτικότερων και πιο λείων προϊόντων τόσο για τους επαγγελματίες κολυμβητές όσο και για όλους όσους αγαπούν την κολύμβηση.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό για το οποίο ξεχώρισε η Arena κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, καθώς συνεχίζει να ορίζει τάσεις και να θέτει παγκόσμια πρότυπα μέχρι και σήμερα.
 
Κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, η Arena εφοδίασε μερικούς από τους σπουδαιότερους πρωταθλητές κολύμβησης στον κόσμο, με τη μάρκα με τα τρία χαρακτηριστικά διαμάντια να ανεβαίνει στα βάθρα όλου του κόσμου, στα κορυφαία τουρνουά κολύμβησης. Πέρα από τα μαγιό για πισίνες αγώνων και προπόνησης, η εταιρεία εφαρμόζει το ένστικτό της για το νερό, καθώς και την τεχνογνωσία της στην εκτενή σειρά μαγιό παραλίας και αναψυχής, τα οποία είναι σχεδιασμένα να ακολουθούν ξεχωριστές ιταλικές τάσεις.
 
Η τεχνογνωσία της Arena στη πισίνα και τη θάλασσα οδήγησε την εταιρία στο σχεδιασμό μιας εξειδικευμένης σειράς τριάθλου, που μπορείτε να δείτε εδώ: triathlon.arenainternational.com

Τα είδη τριάθλου μπορείτε να δείτε στο παρακάτω webshop:
arenatriathlon.gr

Λίγα λόγια...

Η Αθλητική Εκδήλωση κολύμβησης – ποδηλασίας – τρεξίματος έχει ως στόχο να αναβιώσει την διαδρομή που ακολούθησαν οι τριαθλητές κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες 2004, δέκα χρόνια μετά από αυτούς. Είναι μια διοργάνωση που δεν συμμετέχει στο εθνικό πρωτάθλημα, έχει ωστόσο αναπτυξιακό, τουριστικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας, του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και της Ολλανδικής Πρεσβείας

Επικοινωνία

Η τηλεφωνική υποστήριξη της διοργάνωσης γίνεται από την εταιρεία αθλητικού μάρκετινγκ SUI Hellas, μέσω τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργεί εργάσιμες μέρες και ώρες 09:00-17:00, στον αριθμό 211 7709011.
Μπορείτε επίσης να στείλετε email στο info@vouliagmenitriathlon.gr.